İş ve İnşaat Güvenliği” temalı afiş ve fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “İş ve İnşaat Güvenliği” temalı afiş ve fotoğraf yarışması sonuçlandı. Araya giren uzun süreli Kurban Bayramı tatili nedeniyle sonuçların duyurulma tarihinde bir haftalık bir gecikme yaşandı. Bu olumsuzluk için tüm katılımcılardan özür diliyoruz.

Juri tarafından yapılan değerlendirmede yarışmaya  gönderilen afiş tasarımları arasından; birincilik ödülüne Uğur Şenarslan,  ikinciliğe Erhan Yalur, üçüncülüğe de Murat Akkan tarafından hazırlanan eserler layık görülmüştür.

Yarışmaya gönderilen fotoğraf dalındaki eserlerin değerlendirmesinde ise; katılan eserlerin çoğunluğunun, şartnamede “Yarışmaya fotoğrafların hem RAW hem de JPEG formatlı halleri teslim edilecektir.” ve “Çekimler dijital makine ile gerçekleştirilecek” şeklinde açık ve net biçimde ifade edilen kurallara uymadığı görüldüğünden juri tarafından derecelendirme yapılmamış, sadece sergileme için fotoğraf seçimi yapılmıştır.

Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, afiş dalında ödül kazanan eser sahiplerini ayrı ayrı tebrik ediyoruz.

Saygılarımızla.

İş ve İnşaat Güvenliği Temalı Afiş ve Fotoğraf Yarışması